Aanmelden voor de nieuwsbrief

Alpaca International
Lillerbaan 104
3950 Kaulille - België
Tel. +32 (0) 11 601 394
info@alpaca-international.com

KalenderPublicatiesDownloadsContact
 Home
 Alpaca's
 Het bedrijf
 Verkoop alpaca's
 Dekservice
 Toerisme
 Winkel
 Nieuwsbrief
 Links

Home

Welkom op de site van Alpaca International! 

Alpaca International is een fokkerij van hoogkwalitatieve alpaca's. De fokkerij bestaat uit meerdere fokgroepen in allerlei kleuren.  Ons doel in de fokkerij is een alpaca te fokken waarbij zowel de dieren als de vachten een hoge marktwaarde hebben om zo een duurzame sector op te kunnen bouwen.

Wij bieden u alpaca's te koop aan, een dekservice, maar ook veel after-sales-support in de vorm van cursussen en workshops. Zaakvoerder John Peeters is verder voorzitter en actief lid van de Alpaca Association Benelux.

Veel plezier met het bezoeken van onze website!

Met vriendelijke groet,

John Peeters

De eerstvolgende activiteit

Alpacawandeling 18-11-2018
13:30 - 15:30

Unieke wandeling met alpacas!

Aan deze Alpacawandeling kunnen maximaal 16 personen deelnemen. De wandeling is minder geschikt voor kinderen ivm de veiligheid, dus elk kind moet begeleid zijn door minimaal 1 volwassene. De wandelroute is niet toegankelijk voor kinderwagens. Je wordt vanaf 13:00 uur op de boerderij ontvangen. Om 13:30 starten we met een uitleg en oefenen we op de boerderij. Daarna vertrekken we voor een wandeling van ongeveer 1:15 uur. Bij terugkomst op de boerderij staat er een lekkere warme chocomel, koffie of thee voor je klaar! De prijs is 13 euro per persoon. Je moet je hiervoor wel inschrijven via de link bij dit kalender-item. Je krijgt van ons een bevestiging of er nog plaats is voor jouw gezelschap. Bij zeer slecht weer blijven we binnen in de stal en wandelen we daar met onze alpacas en zullen we als alternatieve activiteit de Alpacagility doen. Bent je zelf al met een groep kun je natuurlijk ook een prive wandeling reserveren.