Aanmelden voor de nieuwsbrief

Alpaca International
Lillerbaan 104
3950 Kaulille - België
Tel. +32 (0) 11 601 394
info@alpaca-international.com

KalenderPublicatiesDownloadsContact
 Home
 Alpaca's
 Het bedrijf
 Verkoop alpaca's
 Dekservice
 Toerisme
 Winkel
 Nieuwsbrief
 Links

Home

Welkom op de site van Alpaca International! 

Alpaca International is een fokkerij van hoogkwalitatieve alpaca's. De fokkerij bestaat uit meerdere fokgroepen in allerlei kleuren.  Ons doel in de fokkerij is een alpaca te fokken waarbij zowel de dieren als de vachten een hoge marktwaarde hebben om zo een duurzame sector op te kunnen bouwen.

Wij bieden u alpaca's te koop aan, een dekservice, maar ook veel after-sales-support in de vorm van cursussen en workshops. Zaakvoerder John Peeters is verder voorzitter en actief lid van de Alpaca Association Benelux.

Veel plezier met het bezoeken van onze website!

Met vriendelijke groet,

John Peeters

De eerstvolgende activiteit