Aanmelden voor de nieuwsbrief

Alpaca International
Lillerbaan 104
3950 Kaulille - België
Tel. +32 (0) 11 601 394
info@alpaca-international.com

KalenderPublicatiesDownloadsContact
 Home
 Alpaca's
 Het bedrijf

  Geschiedenis
 Verkoop alpaca's
 Dekservice
 Toerisme
 Winkel
 Nieuwsbrief
 Links

Het bedrijf

Het fokken en verkopen van alpaca's is de hoofdtak van Alpaca International. Alpaca International is een van de eerste professionele alpaca fokbedrijven op het Europese vasteland en heeft al jarenlange ervaring met het fokken en selecteren van alpaca's. Wij kunnen u dieren aanbieden uit diverse bloedlijnen uit o.a. Australië, Canada, Peru, Chili, Nieuw Zeeland en Engeland. In 2007 hebben we de laatste import van alpaca's gedaan uit Zuid-Amerika, nu is onze kudde op een niveau dat we een voldoende grote fokgroep hebben om u ook dieren uit onze eigen fokkerij aan te kunnen bieden.

Alpaca International levert ook producten aan alpaca- en lamahouders, maar ook aan particulieren. In onze online winkel vindt U verschillende producten zoals kleding, (scheer)wol, literatuur en nog veel meer!

Tenslotte hebben wij ook een toeristische tak. Op het fokcentrum in Kaulille (België) is een educatief centrum aanwezig. Hier kunnen groepen scholieren, studenten en andere geïnteresseerden ontvangen worden. Daarnaast worden er workshops en voorlichtingsavonden georganiseerd. Kijk voor alle bezoekmogelijkheden op de website van de Alpacaboerderij.