Aanmelden voor de nieuwsbrief

Alpaca International
Lillerbaan 104
3950 Kaulille - België
Tel. +32 (0) 11 601 394
info@alpaca-international.com

KalenderPublicatiesDownloadsContact
 Home
 Alpaca's
 Het bedrijf
 Verkoop alpaca's

  Merries
  Jonge hengsten
  Dekhengsten
  Ruinen
  Pakketten
  Totaaloverzicht
  Zoeken
 Dekservice
 Toerisme
 Winkel
 Nieuwsbrief
 Links

Verkoop alpaca's

Alpaca International kan u doorlopend alpaca's aanbieden uit de eigen fokgroep, en dit in verschillende kwaliteits- en prijsklassen. Doorgaans zijn er ook nog andere dieren te koop welke niet op onze website staan. Onze verkoopslijst is voor uw gemak onderverdeeld in verschillende categorieën om het zoeken naar uw dier te vergemakkelijken.

Merries

Wij kunnen u merries aanbieden in verschillende prijsklassen, zowel jonge merries als volwassen drachtige fokmerries. Bij al onze drachtige merries ontvangt u een drachtigheidscertificaat en dezelfde drachtgaranties als bij de aankoop van een dekking.

Hengsten

Onder jonge hengsten vindt u alle potentiele dekhengsten welke nog geen ervaring hebben of nog te jong zijn om te dekken. Zoekt u een werkende dekhengst dan zoekt u onder dekhengsten. Voor hengsten is het eveneens mogelijk om een aandeel (share) in een bepaalde hengst te kopen. Voor meer informatie hierover kunt u met ons contact opnemen.

Ruinen

Ruinen zijn ideaal als gezelschapsdier voor particulieren of bijvoorbeeld kinderboerderijen. Wij raden u aan geen hengsten te gebruiken voor kinderboerderijen maar ruinen. Een ruin is van gedrag veel rustiger en heeft niet de drang om te dekken welke een volwassen hengst wel heeft. Sommige hengsten in kinderboerderijen kunnen zodanig gefrustreerd raken dat ze agressief worden. Daarom zijn ruinen de beste keus voor een kinderboerderij of particulieren welke niet wensen te fokken. Ruinen kunnen ook samen gehouden worden met merries.

Pakketten

Voor onder andere beginnende fokkers bieden wij ook pakketten aan. Zo'n pakket omvat verschillende dieren en geeft u een korting op de aanschaf van meerdere dieren. Indien gewenst kunnen wij u ook een pakket op maat aanbieden.

Totaaloverzicht en zoeken

U kunt via het totaaloverzicht alle door ons aangeboden dieren zien of u kunt zoeken in onze verkoopslijst op geslacht, kleur, leeftijd en dergelijke.

Alle verkoopprijzen van de dieren zijn exclusief btw!